27.2.08

Inimesed rahul!

Bingo! Pidasin vahepeal mitu koolitust ning kohtusin kümnete harukordselt meeldivate inimestega, kellega oli ajajuhtimise asju arutada puhas rõõm. Loe, mida inimesed arvavad mu koolitusest :) Suur tänu kõigile osalejatele!

Kui soovid ka tulla asja uurima, siis järgmised koolitused toimuvad 11. märtsil Ülemiste City konverentsikeskuses ja 12. märtsil Olümpia hotelli konverentsikeskuses. Personali- ja koolitusjuhtidele kehtib endiselt soodushind 990 krooni mõlema koolituse puhul.

Ettevõttekoolituse kavandajatel soovitan uurida firma- või organisatsioonikoolituse lehte lisainfo saamiseks.

Küsimused ja pärimised ikka ja alati oodatud mu e-postkasti.

Suurepärane abimees ClearContext

Kalju Rüütli Trigger Software'st tutvustas mulle eile suurepärast ajahaldusvahendit: ClearContext IMS v4. Kui see paigaldada MS Outlookile, siis võidad 3 asja: ükski e-kiri ei jää vajaliku tähelepanuta, kirjavahetus püsib loomulikul moel koos ning saad Outlookile öelda, et tahad segamatult näiteks 60 minutit töötada ilma, et uued e-kirjad tööd häiriksid.

Proovisin ise järgi ja julgen soovitada: väga hea töövahend, mis suurendab efektiivsust oluliselt.

18.2.08

20. veebruari koolitusrühm koos

20. veebruaril Olümpia konverentsikeskuses toimuva aruka ajajuhtimise koolituse rühm on kenasti täis. Seega: kellel isu tulla aruka ajajuhtimist uudistama või osalema personalijuhi erihinnaga, võiks sihile võtta 11. märtsi koolituse Ülemiste City konverentsikeskuses või 12. märtsi oma Olümpias. Registreeruda tasub varakult, sest rühmad kipuvad üllatavalt kiiresti täituma :)